Κίνα Φραγμοί Chocky κατασκευαστής

Φορετή υλική Co. του Τσάνγκσα Vibo, ΕΠΕ.

Περίπου εμείς

Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd.
Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd.
Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd.
Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd.
1 2 3 4

Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd.

Παίρνω Φραγμοί Chocky & Κουμπιά ένδυσης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

Κύρια Αγορά

 • Βόρεια Αμερική
 • Νότια Αμερική
 • Δυτική Ευρώπη
 • Νοτιοανατολική Ασία
 • Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

 • Κατασκευαστής

Αλλες πληροφορίες

 • Μάρκες : VIBO
 • Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
 • Ετήσιες πωλήσεις : 20 Million-30 Million
 • Ιδρύθηκε Έτος : 2013
 • Εξαγωγή pc : 70% - 80%

VIBO είναι επαγγελματικός κατασκευαστής της κενός-συγκόλλησης των διμεταλλικών σύνθετων, άσπρη ρίψη σιδήρου με κεραμικός-, μέρη ένδυσης με το καρβίδιο βολφραμίου, πετώντας συνδέοντας Bi-metal, ρίψη, με τον ετήσιο κύκλο εργασιών περισσότερων από τριάντα εκατομμύριο αμερικανικών δολαρίων. Το εργοστάσιο VIBO καλύπτει το έδαφος 53.000 τετραγωνικών μέτρων, είναι κύριο μιας γραμμής παραγωγής κατάστασης προόδου με την ετήσια ικανότητα περισσότερων από 10000 τόνων μερών ένδυσης. Οι πελάτες VIBO είναι από τη σφαιρική μεταλλεία, τις άμμους πετρελαίου, το χάλυβα, το τσιμέντο, τη δύναμη, τη συντριβή, το σύνολο, την ανακύκλωση, την εκβάθυνση και τη βιομηχανία ζάχαρης. Τα προϊόντα VIBO διανέμονται ευρέως στη Βορρά/νότου Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Νοτιοανατολική Ασία. Τα μέρη ένδυσής μας παρέχουν την υψηλή ένδυση - ανθεκτική ποιότητα, καθώς επίσης και τον ανθεκτικό αντίκτυπο/τη διάβρωση/τη διάβρωση/το γδάρσιμο τριβής και την υψηλής θερμοκρασίας λειτουργία. Είμαστε έτοιμοι στην υπηρεσία σας.

Κίνα Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μας:

Κίνα Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΜΕΤΑΛΛΙΚΆ ΣΎΝΘΕΤΑ VIBO

•Τα διμεταλλικά σύνθετα VIBO είναι ένα τοποθετημένο σε στρώματα execptional προϊόν που είναι ανθεκτικό στον αντίκτυπο και το γδάρσιμο διατηρώντας τα όλκιά χαρακτηριστικά με τη σύνδεση του χυτοσιδήρου υψηλός-χρωμίου επάνω σε ένα υποστηρίζοντας πιάτο ήπιου χάλυβα. Η συνδέοντας δύναμη κουράς είναι άνω των 210Mpa και δεν θα χωρίσει.

•Ο χυτοσίδηρος υψηλός-χρωμίου που η σκληρότητα είναι min.63HRC παρέχει την πολύ υψηλή ένδυση - ανθεκτικές ιδιότητες, ενώ ενεργεί το υποστηρίζοντας πιάτο χάλυβα ως έννοια να απορροφήσει τις υψηλές επιδράσεις και επιτρέπει εύκολο να χρησιμοποιήσει και να εγκαταστήσει χωρίς προ ή τη θέση θερμαίνοντας όταν ενώνοντας στενά

 

Κίνα Changsha Vibo Wearable Material Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Διαθέσιμος σε περισσότερα από 5000 μορφές και μεγέθη, VIBO bimetalliccomposites χρησιμοποιείται ευρέως στη μεταλλεία, ζάχαρη, ανακύκλωση, το σύνολο και άλλη βαριά εφαρμογή Industries.Typical περιλαμβάνουν τους κάδους (dragline, φορτωτής, εκσκαφέας, φτυάρι προσώπου), κόχες καλάμων ζάχαρης, υδατοπτώσεις θραυστήρων/φρουρές βραχιόνων αραχνών, άκρες Box&Hopper βράχου/σκάφη της γραμμής, draglines&shovels σκάφη της γραμμής τροφοδοτών ποδιών, χοάνες Hoppers&Crusher απορρίψεων, Lip&Adaptors, υδατοπτώσεις απαλλαγής, πιάτα ολισθήσεων, η οθόνη plates.we μπορεί να σχεδιάσει τα μέρη συνήθειας για να ανταποκριθεί στις ακριβείς προδιαγραφές σας.

Στοιχεία επικοινωνίας